النهارده عندي طريقة لعمل اللانشون بطعم الفراخ من غير فراخ
طريقة سهلة ولذيذة ومن غير تكلفه وتنفعك في عمل الساندويتشات لاولادك في المدرسة وفي نفس الوقت تبقي مطمنة عليهم من اللانشون بتاع المحلات والاشاعات اللي حواليه وعلي فكرة جربته وطلع جمييل جدااا ونفس الطعم للجاهز بالضبط
المهم ماطولش عليكم
المقادير
3 مثلثات جبنة(كيري او بريزيدون او لافاشكيري او اي نوع) 3مكعبات مرقة دجاج(ممكن يبقو اتنين لو مش عايزاها مالحة اوي) 3فصوص ثوم 3حبهان 3بيضات 3 ملاعق ك دقيق نص كوبايه زيت ولون طبيعي احمر(من عند العطار) بمقدار حباية فلفل اسود او مثل راس الدبوس فقط
الطريقه 1)تضعي كل المكونات في الخلاط بس خدي بالك تفركي مرقه الدجاج بايدك الاول وكمان خدي بالك ان اللون الطبيعي يبقي بمقدار راس الدبوس بس عشان مايبقاش غامق اووي ويبقي لونه فاتح زي الجاهز بالضبط