[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] اهم حاجه وانتى بتفردى الرغيف تتأكدى ان مظبوط ومفيش حته اعلى من التانيه بأيدك زى ما انتو شايفين وايدك زى ما بيقول ميزان تلمى الاطراف بايد وتساوى الحروف بايد
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] بصوا حبايبى لا تستنى يرفع ولا غيره ضعيه فى الفرن علطول اقلبى الصاج الاخير بالعكس وزى ما هو فى مكانه تحت بس اهم حاجه تولعى الفرن قبليها بعشر دقايق على نار عليا انا اعلى حرارة عندى 280 انتوا اعلى حاجه ولعى الفرن لانه مبياخدش ثوانى وضعى الرغيف واقفلى الفرن