بيتسلق ورق الكرنب في ميه فيها معلقة سكر لكى تذهب رائحة السلق الكريهه<< اضافتهم مهمه لمية السلق بيتسلق ورقه ورقه بعد ما تفصليه بالراحه علشان مش يتقطع ولو الكرنبه صغيره في الحجم ممكن تضعيها دقايق في الميه المغليه وطلعيها وهيكون سهل فصل الورق بدون ما يتقطع
ومجرد ما تطرى الورقه طلعيها من الميه على طول علشان مش تتهري وصفيها على المصفاه
يوضع على كل قطعه معلقه صغيره من الحشو .. وتلف الورقه عليه (لاحظي العروق اللي في الورقه اتجاهها عكس اتجاه اللف .. علشان تتلف معاكي بسهوله وتمسك على الحشو)