طبقة لحمة متعصجة وبعدين الفلفل المقلى واخر كمية لحمة وبعدين نضيف الباشميل الباقى ونضيف جبنة شيدر او موزاريلا او رومي على الوش وندخلها فرن حامى لمدة نص ساعة لحد ما المكونات تتجانس والجبنة تذوب [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] وبألف هنا انا قدمتها مع العيش و سلطة الزبادي بالخيار والنعناع [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
يا رب تكون عجبتكوا
زهرة الايمان مشرف عام
الجنس : تكريم : عدد المساهمات : 752تاريخ التسجيل : 22/03/2010العمر : 49 :: قران كريم :
موضوع: رد: طاجن ال........ انتى لسه هتسألي ادخلى بسرعة الأربعاء أبريل 07, 2010 4:04 pm